Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

АМАКО – ексклюзивний дилер техніки Massey Ferguson в Харківській та Луганській областях

map-amaco

Раді повідомити Вам, що з квітня поточного року компанія АМАКО офіційно стала ексклюзивним дилером техніки Massey Ferguson і Challenger ще в двох областях України – Харківській та Луганській. Даний статус підтверджує той факт, що ми маємо всі необхідні ресурси для успішного забезпечення східних регіонів сільськогосподарською технікою даних брендів, а також її післяпродажного обслуговування та постачання запасними частинами.

карта с региональными представительствами АМАКО

Нагадаємо, що регіональна мережа компанії АМАКО нараховує 16 представництв по всій Україні, а у 8-ти областях має статус ексклюзивного дилера техніки Massey Ferguson та Challenger. Також віднедавна ми розпочали впроваджувати на український ринок ґрунтообробні та посівні машини італійського бренду Maschio Gaspardo. Потужна мережа сервісних центрів, висококваліфікований персонал і найбільший склад (понад 300 тис. найменувань) якісних запасних частин до будь-якої сільськогосподарської техніки дає нам можливість гарантувати кожному сільгоспвиробнику професійний сервіс та оперативну технічну підтримку на всіх етапах експлуатації с/г машин.

Впевнено підкоривши Схід України, ми не збираємося зупинятися на досягнутому і обов’язково продовжуватимемо розвивати свою мережу та допомагати нашим українським аграріям в успішному веденні їхнього бізнесу. Звертайтеся до найближчого регіонального представництва компанії та отримайте більше інформації про те, як можна вигідно придбати ту чи іншу одиницю техніки.


19.04.18

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: