Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

АМАКО на ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2018»

amaco-na-agro-2018-01

ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018» вже закінчилась, а ми готові ділитися її результатами та своїми враженнями.

коллектив АМАКО фото

З 6 по 9 червня у Києві, на території НК «Експоцентр України», проходила ювілейна, вже тридцята за ліком сільськогосподарська виставка «АГРО-2018». Як і очікувалось, за своїми масштабами цьогорічний захід побив всі свої рекорди за цілою низкою характеристик, що свідчить про постійне зростання популярності найбільшого в Україні та Східній Європі аграрного форуму. Організація, як завжди, була на найвищому рівні. За 4 дні роботи виставки відвідувачі змогли оцінити сучасні інноваційні рішення для агропромислової сфери, які ґрунтувалися на практичному досвіді як українських, так і зарубіжних компаній.

стенд АМАКО на выставке фото

Ми продемонстрували всі свої можливості та новинки в сфері технічного забезпечення. В цьому році акцент теж був зроблений на післяпродажному обслуговуванні українських агропідприємств. Стенд АМАКО вражав своєю масштабністю, комфортом та сучасним підходом до стилю оформлення, де все було прораховано до найменших дрібниць. До речі, під час виставки компанія була нагороджена золотою медаллю за «Якісне післяпродажне обслуговування сільгоспвиробників».

награда АМАКО фото

AGCO Parts на АГРО-2018

Дуже приємно було зустріти на своєму стенді гостей, серед яких – як постійні партнери, що співпрацюють з АМАКО не один десяток років, так і нові представники інших компаній, які приїхали на виставку з різних куточків нашої країни. Всі вони мали можливість ознайомитися із новинками техніки, представленої на спільному стенді АМАКО і корпорації AGCO, підібрати для свого бізнесу оптимальні умови на придбання сільгоспмашин та ознайомитися із новими, ще вигіднішими комплексними рішеннями на післяпродажне обслуговування та поставку запасних частин.

стенд АМАКО на выставке фото

Клиенты АМАКО на выставке АГРО фото

Що ж стосується техніки, то в цьому році ми презентували виключно бренд Massey Ferguson. Серед новинок – 132-сильний трактор Massey Ferguson 6713, який був нагороджений золотою медаллю в номінації «Кращий трактор в сегменті 130 к.с.», та 8-рядна просапна сівалка Challenger 9108VE з новою технологією Precision Planting, які вже декілька разів встигли пройти випробування на полях Київщини і продемонструвати колосальні показники продуктивності та ефективності для українського аграрія (див. новину про участь АМАКО в Дні Агротехнологій УКАБ та відео AGCO Ukraine Crop Tour 2018 на офіційному каналі компанії в Youtube). До речі, сівалка на виставці була представлена під брендом Massey Ferguson. За даними прес-служби корпорації AGCO, починаючи з 2019 року вся причіпна техніка Challenger буде випускатися виключно як Massey Ferguson. Це відноситься і до представленого на даному заході польового культиватора, відомого на сьогодні як Challenger 5731-30.

MF6713 на АГРО-2018

Награда MF 6713 фото

сеялка Precision Planting фото

Серед інших одиниць сільгосптехніки відвідувачі оцінили трактори Massey Ferguson серій MF8737, MF7618, MF7720, зернозбиральний комбайн MF 7370 Beta і телескопічний навантажувач MF TH.7038.

трактора Massey Ferguson на АГРО-2018 фото

MF TH.7038 фото

Хочемо відзначити трактор Massey Ferguson 7720 у чорному кольорі, який користувався особливою цікавістю серед гостей, адже привертав до себе увагу завдяки своєму вишуканому кольору, що однозначно у всіх асоціювалося із дорогою автівкою бізнес-класу. Так, корпорація AGCO може задовольнити будь-які потреби чи забаганки своїх замовників.

Massey Ferguson 7720 фото

Також були представлені комерційні автомобілі IVECO, зокрема самоскид IVECO Trakker, cідловий тягач IVECO Stralis та алюмінієвий самоскидний напівпричіп BODEX, вантажний автомобіль з бортовою платформою IVECO Daily 70C15, а також аміаковоз Everlast Avtocisterny із вживаним тягачем IVECO Stralis від OK Trucks.

самосвал ИВЕКО Тракер на АГО-2018 фото

IVECO Daily и IVECO Stralis фото

Насичена програма, цікаві новинки, безліч нових ділових контактів, зустріч зі старими друзями, приємне спілкування та тепла атмосфера – це все про виставку «АГРО-2018». Ми дуже вдячні організаторам заходу, нашим колегам та партнерам за чудовий і з користю проведений час. Сезон тільки розпочався! Тому вже зовсім скоро Ви зможете відвідати наші Дні поля та інші заходи аграрного спрямування, які проходитимуть у різних регіонах України. Слідкуйте за нашими новинами і не пропустіть демонстрацію техніки в реальних польових умовах. Обіцяємо, Вам буде на що подивитися.

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

12.06.18

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: